tiistai 28. lokakuuta 2014

Wales

Elikkäs ollaan nyt oltu reilu viikko täällä, paikka on ihan mkavan tuntuinen tosin aluksi oli vähän ongelmia asunnon kanssa. Asuimme aluksi talossa jossa oli reikiä seinässä, ei lämmitystä ja sängyt olivat patjat lattialla. Teimme valituksen ja samana päivänä pääsimme pois sieltä. Asuimme ensin hotellissa yhden yön sen jälkeen menimme Hunters Lodgeen (erittäin kalliin näköinen vuokrattava mökki) olimme siellä neljä yötä. Nyt olemme 3 yötä hotellissa ja sen jälkeen muutamme viimein viimeisen kerran (toivottavasti)

Minulla on ollut kolme työvuoroa tähän mennessä, keittiössä työskentely on ollut mukavaa. Olen banketti keittiössä elikkäs teemme tosi isoja tilauksia yleensä lautas annoksia, teimme torstaina 400lautas annosta valmiiksi ja seuraavana päivänä viimeistelimme ne ja ne menivät asiakkaille. Päivät ovat noin 8h mutta jos haluamme saamme tehdä pidempiä päiviä ja saamme tietenkin enemmän rahaa. Henkilökunta keittiössä on todella mukava he ovat kilttejä ja auttavat heti jos apua pyytää. Pääsen tekemään yllättävän paljon esimerkiksi pääsin heti toisena päivänä nostamaan annoksia asiakkaille.

Hotelli on erittäin iso, täällä on kuusi eri ravintolaa. Päärakennuksessa on 10kerrosta ja sitten on vielä nämä Hunter Lodgesit ja alkuperäinen rakennus. Työntekijöitä on yli 800 tajuttoman iso paikka. Mietä vähän peloteltiin keittiössä, joulun aikoihin yhtenä päivänä saattaa tulla 6000ihmistä syömään ja me teemme ruuat heille. Fiilikset tähän mennessä ovat erittäin hyvät, lisään kuvia myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti